Contact

Om kwalitatief te kunnen blijven werken, kan ik momenteel jammer genoeg geen nieuwe cliënten aannemen. Om de wachttijden voor koppels te beperken, bundelen mijn collega Nele Van Daele en ik onze kennis in het Houd Me Vast-programma, een programma voor koppels waar op dit moment wel nog plaatsjes vrij zijn. Twijfelen jullie of dit iets voor jullie is, neem gerust contact op met mij via 0497 65 73 71.

Indien je op zoek bent naar een andere therapeut, kan je op www.eft-belgium.org, www.vind-een-psycholoog.be of www.bloomup.org (online consultaties) terecht. Hopelijk vind je op die manier snel de ondersteuning waar je naar op zoek bent.

Gesprekken vinden plaats tussen 8u00 en 18u00, met uitzondering van woensdagnamiddag.

Gelieve telefonisch of via e-mail contact op te nemen. Geen SMS of Whatsapp aub.

Leila Hemelsoet
+32 497 65 73 71

info@leilahemelsoet.be

Varendries 9
9820  Merelbeke
(Bekijk op Google Maps)

Voor wie nog een GPS heeft met oude kaarten: vanuit Gent neem je best de Gaversesteenweg richting Schelderode. Iets voor Schelderode zal je op je linkerkant bakkerij Crombrugghe zien. Sla hier links af. Sla dan opnieuw de eerste straat links in. Dat is de Varendries. Er is parkeerplaats aan het begin van de Varendries. Van daar is het nog 2 min wandelen, de praktijk is gelegen aan de linker kant net voor de bocht in de straat.

Gratis parkeren kan je op de hoek tussen de Varendries en Krombrugge.

Wil je graag een afspraak of heb je nog vragen, dan kan je telefonisch of via e-mail.